070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Плац во  нас Водно
Се продава Плац во нас. Водно
Квадратура : 2000 m² По договор

Плац на Водно надвор блиску до градежна зона, 2000m2, со вода, струја и пат.

Се продава Плац во  нас Центар
Се продава Плац во нас. Центар
Квадратура : 1494 m² По договор

водно

Се продава Плац во  нас Маџари
Се продава Плац во нас. Маџари
Квадратура : 1000 m² По договор

Во близина на СОС детско село, во градежна зона, со струја, вода, пат.

Се продава Плац во Тетово
Се продава Плац во Тетово
Квадратура : 20000 m² По договор

Продава плац од 20.000 м2 со овоштарник,шума,куќа.

Се издава Плац во  нас Злокуќани
Се издава Плац во нас. Злокуќани
Квадратура : 600 m² По договор

Плацот е заграден , до него поминува асфалтиран пат , има приклучок за вода,струја. Погоден е за плац за коли,стовариште итн.....

Се издава Плац во  нас Злокуќани
Се издава Плац во нас. Злокуќани
Квадратура : 600 m² По договор

Се издава плац во Злокуќани.

Се продава Плац во  нас Соње
Се продава Плац во нас. Соње
Квадратура : 1200 m² По договор

Земјоделска парцела , нива , заградена во правоаголна форма со прекрасен поглед кон Солунска Глава, крстот на Водна е од задната страна. Има асфалтиран пат до самата нива. Автобус број 58 до маркет Мост застанува.