070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 115 m² 640 €

Дел.простор погоден за канцеларија во Центар, 64м2+51м2 галерија.

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 88 m² 490 €

Деловен простор во Центар, погоден за канцеларија, 49галерија+39м2 галерија

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 94 m² 520 €

Деловен простор за канцеларија, 52м2+42м2 галерија.

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 90 m² 500 €

Деловен простор за канцеларија во Центар, 50м2+40м2 галерија.

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 198 m² 1100 €

Деловен простор за канцеларии, 110м2+88м2 галерија

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 108 m² 600 €

Деловен простор погоден за канцеларија во Центар, 60м2+48м2 галерија,

Се издава Деловен простор во  нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 30 m² По договор

Дуќан со излог и сопствен санитарен чвор од 30м2, во близина на универзална сала.

Се издава Деловен простор во  нас Аеродром
Се издава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 180 m² 900 €

Канцеларии од 180м2, со обезбедено повеќе паркинг места, на само 1км од центарот на градот

5|