070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура : 55 m² По договор

Се издава двособен, комплетно опремен стан во Црниче, на 10 мин. пешки до центар.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 70 m² 230 €

Се издава комплетно опремен стан во Капиштец, во близина на Украинска амбасада

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 52 m² 270 €

Комплетно опремен двособен стан во Центар, во близина на клинички центар.

2|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 45 m² 300 €

Нов невселуван двособен стан во Тафталиџе 1.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 45 m² 230 €

Се издава двособем наместен стан во Капиштец, кај државна болница,

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 55 m² 270 €

Празен двособен стан со наместена кујна во близина на Универзална.

-1|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 57 m² 300 €

Луксузно опремен двособен стан во К.Вода

2|
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура : 70 m² 250 €

Трособен стан во Козле, во близина на училиштето "Владо Тасевски"

3|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 78 m² По договор

Трособен стан со две спални,дневна,кујна,бања,трпезарија,тераса. 68 м2 станбена плус 10 м2 тераса, има и подрум 4м2. Кај Веро во Аеродром до Рударски институт.

3|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 63 m² По договор

Наместен двособен стан кај Веро Тафталиџе.

2|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 88 m² По договор

Празен стан со две спални соби, кај Нова, Тафталиџе 1

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 63 m² По договор

Празен невселуван стан на приземје во Маџир маало, погоден за канцеларија, два тоалети

3|