070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 112 m² По договор

Стан со три спални соби во Дебар, Маало

4|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 70 m² По договор

Трособен стан во Центар

2|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 31 m² По договор

Еднособен стан од 31м2+4м2 тераса, во близина на НОВА,Тафталиџе, со два лифта.

1|
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура : 45 m² 170 €

Се издава невселуван нов стан во комплексот GARDEN INN RESIDENCE во Влае. Станот е со квадратура од 45 m2 на шести кат со две соби, тераса и купатило. Oпремен e со нови елементи во купатилото и кујна,инвертер клима уред, без намештај. Локацијата е атрактивна имајќи ја во предвид пристапноста до мноштво услуги и важни инфраструктурни позиции, истовремено нудејќи мир и комфор на живеење.

2|
Се продава Стан во нас Карпош 1
Се продава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 106 m² По договор

Четирисобен стан од 76м2 + 40м2 галерија, три спални соби во Карпош 1, два тоалети и подрум од 4м2

4|
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 40 m² По договор

Се издава комплетно опремен двособен стан во Карпош 4 кај CityMall

2|
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура : 50 m² По договор

Комплетно опремен двособен стан на Водно, предхоно невселуван

2|
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура : 38 m² 100 €

Близина порта влае,

0|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 64 m² По договор

Празен стан на одлична локација. Бесплатен паркинг.

2|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 80 m² По договор

Стан на приземје во Центар, погоден за канцеларија, во близина на Зелен пазар.

3|
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 126 m² По договор

Станот има две купатила, две тераси, две кујни и централно парно греење. во строг Центар

4|
Се продава Стан во нас ЃПетров
Се продава Стан во нас. Ѓ.Петров
Квадратура : 42 m² По договор

Се продава двособен стан со една спална,дневна,кујна,бања,тераса, подрум 10 м2. Стара зграда кај ЖИТО МАРКЕТ

2|