070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во  нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 54 m² По договор

Стан со посебна спална,дневна,кујна,бања. 8 кат има лифт. Џеваир Кула А.

2|
Се продава Стан во  нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 72 m² По договор

Со дворно место е станот .66 м2 е станбена површина а 6 м2 е тераса.

3|
Се продава Стан во  нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура : 140 m² По договор

Станот е со три спални,дневна,кујна,бања,вц,тераса. 136 м2 станбена површина и 4 м2 тераса.

4|
Се продава Стан во  нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 27 m² По договор

Станот е со посебна спална,дневна,кујна,бања.

2|
Се продава Стан во  нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 38 m² По договор

Станот е со посебна спална,дневна,кујна,бања и 2 тераси. Има лифт. Има надворешни и подземни паркинг места. Мирна локација во близина на центар ,15 минути пешки.

2|
Се продава Стан во  нас Козле
Се продава Стан во нас. Козле
Квадратура : 110 m² По договор

Становите со три спални се на 1 и 2 кат. Становите со две спални се на поткровје.

4|
Се издава Стан во  нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 60 m² 250 €

Станот е со една спална,дневна кујна,бања,тераса.

2|