070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 59 m² 200 €

Наместен двособен стан во К.Вода во близина на економското училиште

2|
Се продава Стан во нас Карпош 4
Се продава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 60 m² По договор

Стан со две спални,дневна,кујна,бања. Централно парно има.

3|
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 60 m² По договор

Наместен стан во Карпош 1.

2|
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура : 77 m² 380 €

Комплетно опремен, трособен стан во Козле.

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 52 m² По договор

Двособен стан во Центар со опремена кујна

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 45 m² По договор

Наместен двособен стан во Капиштец

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 58 m² 250 €

Комплетно опремен двособен стан во К.Вода, кај економското

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 45 m² 220 €

Наместен двособен стан во Маџир Маало, со соптвено паркинг место

1|
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура : 58 m² По договор

Стан со една спална,дневна,кујна,трпезарија,две тераси. 1 кат , има лифт. Централно парно. Кај Сити мол.

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 72 m² По договор

Трособен стан во близина на Чешма, К.Вода. со две спални соби и два тоалета

3|
Се продава Стан во нас Автокоманда
Се продава Стан во нас. Автокоманда
Квадратура : 117 m² По договор

Се продава стан со три спални, на високо приземје, со подрум од 27м2, и железарско парно во Автокоманда

4|
Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура : 128 m² По договор

Се продава 4-собен стан на приземје со дворно место од 300м2 во Ново Лисиче.

4|