070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 79 m² По договор

Стар стан од 1963 год , нема лифт 3 кат, нема парно, не е реновиран. Во близина на ОУ Златан Сремац. 63м2 + 16 м2 (тераси две) по имотен лист.

3|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 35 m² По договор

Наместена гарсоњера , со француски балкон.

0|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 32 m² По договор

Наместена гарсоњера во близина на Католичка црква

0|
Се продава Стан во нас Центар - Универзална
Се продава Стан во нас. Центар - Универзална
Квадратура : 39 m² По договор

Се продава наместен двособен стан од 39м2 + 2м2 тераса, на високо приземје во близина на Католичка црква.

1|
Се продава Стан во нас Карпош 3
Се продава Стан во нас. Карпош 3
Квадратура : 32 m² По договор

Се продава гарсоњера од 32m2 во Лептокарија.

0|
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 46 m² 200 €

Се издава стан во Населба Аеродром во непосредна близина на амбулантата Јане Сандански , во нова зграда со лифт.

2|
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 40 m² 200 €

Наместен стан во Карпош 1, во близина на драмски

2|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 77 m² 380 €

Комплетно реновиран, со нов мебел, предходно невселуван трособен стан во К.Вода

3|
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 40 m² 200 €

Наместен двособен стан во Кисела Вода

2|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 62 m² 72000 €

Се продава празен стан на приземје, со 3 паркинг места

3|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 38 m² 200 €

Двособен стан со опремена кујна во Центар

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 78 m² По договор

Се продава трособен стан во К.Вода, Расадник, со две спални соби, два тоалети

3|