070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 40 m² 35000 €

Се продава стан во населба Аеродром

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 72 m² 78000 €

Се продава стан во К.Вода на убава локација

3|
Се продава Стан во нас Аеродром
Се продава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 47 m² 45000 €

Се продава стан во Аеродром

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 54 m² По договор

Се издава стан во Центар, лифт паркинг место со картичка, Оптички интернет во непосредна близина на О.У Димитар Миладинов

2|
Се издава Стан во нас Аеродром
Се издава Стан во нас. Аеродром
Квадратура : 40 m² 150 €

Полунаместен двособен стан со опремена кујна кај Мајчин Дом.

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 57 m² 46000 €

Се продава стан на атрактивна локација во К.Вода, со подрум од 6м2. тераса, отстава.

2|
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура : 45 m² 170 €

е издава невселуван нов стан во комплексот GARDEN INN RESIDENCE во Влае. Станот е со квадратура од 45 m2 на шести кат со две соби, тераса и купатило. Oпремен e со нови елементи во купатилото и кујна,инвертер клима уред, без намештај. Локацијата е атрактивна имајќи ја во предвид пристапноста до мноштво услуги и важни инфраструктурни позиции, истовремено нудејќи мир и комфор на живеење.

2|
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура : 52 m² 200 €

Се издава стан во близина на грчки конзулат

2|
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура : 51 m² 53000 €

Се продава стан во К.Вода во непосредна близина на рампа, одлична локација со 2 лифта, Паркинг место. Можност и наместен

2|
Се продава Стан во нас Карпош 1
Се продава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура : 51 m² По договор

Трособен стан од 51м2 во Карпош 1.

3|
Се издава Стан во нас Тафталиџе 1
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 35 m² По договор

Нов еднособен стан во Тафталџе 1

1|
Се продава Стан во нас Тафталиџе 2
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 2
Квадратура : 85 m² По договор

Трособен стан од 85м2 , со паркинг место во Тафталиџе 2

3|