070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

недвижности

Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 84 m² По договор

Четрисобен стан од 84м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

4|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 77 m² По договор

Четирисобен стан од 77,5м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

4|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 67 m² По договор

Трособен стан од 67,3м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

3|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 56 m² По договор

Трособен стан од 56м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

3|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 55 m² По договор

Трособен стан од 55м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

3|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 32 m² По договор

Двособен стан од 31,76м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 53 m² По договор

Двособен стан од 53м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 47 m² По договор

Двособен стан од 43м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 31 m² По договор

Двособен стан од 31м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 47 m² По договор

Двособен стан од 47м2, новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура : 43 m² По договор

Двособен стан од , новаградба во Хром, вселилва до крај на 2022год.

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 69 m² 390 €

Се издава наместен дел.простор- канцеларија со четири простории, остава, кујна и тоалет, во строг Центар, во близина на гимназијата "Јосип Броз - Тито".

3|