070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. К.Вода

 

Опис

Се издава нов стан, не вселуван со една спална.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / К.Вода
 • Година на градба -
 • Кат 2
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 262

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 57 m² 300 €
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 58 m² 250 €
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 58 m² 200 €
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 40 m² 150 €
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 36 m² 200 €
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 44 m² 150 €