070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Црниче

 

Опис

Наместен трособен стан во Црниче во близина на ресторанот Билјана, со две спални соби и два тоалета. Тераса со поглед на Скопје.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Црниче
 • Година на градба -
 • Кат 4
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Север
 • Греење 0
 • Евидентен број 68

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 50 m² 180 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 46 m² 250 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 45 m² По договор
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €