070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Центар

 

Опис

Tрособен стан во Центар, на 1 кат, во непосредна близна на средното училиште "J.Б.-Тито".

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат 1
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Исток
  • Греење 0
  • Евидентен број 17

Споделете го овој оглас