070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Карпош 4

 

Опис

Празен 4собен стан, со елементи од кујна во Карпош 4, во понова зграда.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Карпош 4
 • Година на градба -
 • Кат 7
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 527

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура: 60 m² По договор
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура: 55 m² По договор
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура: 40 m² По договор
Се издава Стан во нас Карпош 4
Се издава Стан во нас. Карпош 4
Квадратура: 72 m² 200 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €