070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Н.Лисиче

 

Опис

Наместен двособен стан во Ново Лисиче, во близина на Рамстор

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Н.Лисиче
 • Година на градба -
 • Кат 3
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 517

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас НЛисиче
Се издава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 30 m² 220 €
Се издава Стан во нас НЛисиче
Се издава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 38 m² 160 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €