070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Празен стан на одлична локација. Бесплатен паркинг.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
  • Година на градба -
  • Кат 6
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Запад
  • Греење 0
  • Евидентен број 478

Споделете го овој оглас