070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Океански простор.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 444

Споделете го овој оглас