070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

3 канцеларии, оптички кабел, мрежна инсталација, два тоалети

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат 1
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 442

Споделете го овој оглас