070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Деловен простор, погоден за канцеларии или игротека, две простории, вкупно 56м2 и сопствен санитарен чвор, во Центар.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Центар
 • Година на градба -
 • Кат призем
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 212

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 45 m² 220 €
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 45 m² 350 €
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 40 m² По договор
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 45 m² 230 €
Се издава Стан во нас Центар
Се издава Стан во нас. Центар
Квадратура: 65 m² 600 €