070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас Тафталиџе 1
Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 170 m² По договор

Се издава деловен простор во куќа на два спрата на првиот кат со 4 канцеларии и голема тераса и на вториот кат три големи накцеларии и две купатила. Има паркинг место за 7-8 возила. Сопствено парно и клими во сите канцеларии

5|
Се издава Куќа во нас Водно
Се издава Куќа во нас. Водно
Квадратура : 280 m² По договор

Повеќе собна празна куќа на Водно, со наместена кујна.

5|
Се издава Куќа во нас Влае
Се издава Куќа во нас. Влае
Квадратура : 90 m² 250 €

Се издава наместана барака во Влае, со две спани соби, подрум и две паркинг места

3|
Се издава Куќа во нас Радишани
Се издава Куќа во нас. Радишани
Квадратура : 180 m² 650 €

180м2 станбена површина на куќа,(подрум,приземје и спрат) 300м2 дворно место

4|
Се продава Куќа во нас Матка
Се продава Куќа во нас. Матка
Квадратура : 400 m² По договор

Куќа во Козле на 3 ката, вкупно 400м2, на атрактивна локација

5|
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 280 m² 1250 €

Луксузна куќа во резиденцијален заграден комплекс во Бардовци.

5|
Се издава Куќа во нас Тафталиџе 2
Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 2
Квадратура : 240 m² 1100 €

Самостојна, луксузно опремена со три спални соби, три тоалета, куќа со двор со паркинг место, посебно одвоена канцеларија и соба за рекреација.

5|
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 240 m² 1100 €

Полу-опремена луксузна куќа во Бардовци на два ката

5|
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 280 m² 1250 €

Единечна, луксузно опремна куќа во Бардовци од 280м2, во приватен комплекс со обезбедување. Двор 650м2

5|
Се продава Куќа во нас Бардовци
Се продава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура : 120 m² 800 €

Самостојна куќа од 120м2, комплет опремена, 3 спални, 2 тоалета, во Бардовци со дворно место 200м2 и три паркинг места.

4|
Се издава Куќа во нас Козле
Се издава Куќа во нас. Козле
Квадратура : 130 m² 800 €

Куќа на два ката , со мал двор за користење и едно паркинг место, во Козле.

4|
Се продава Куќа во нас Лисиче
Се продава Куќа во нас. Лисиче
Квадратура : 126 m² По договор

Единечна куќа во Лисиче

3|