070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 80 m² По договор

Реновиран дел.простор-канцеларии во центар, во близина на соборен храм, 6 канцеларии, 2тоалета и чајна кујна

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 97 m² По договор

3 големи простории, 2 помали, 2 тоалета, употребна дозвола, во близина на Влада.

5|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 108 m² 600 €

Дел.Простор за канцеларии во Центар, 60м2 +48м2 галерија.

-1|
Се продава Деловен простор во нас Центар
Се продава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 108 m² 600 €

Дел.простор во Центар за канцеларија, 60м2+48м2 галерија

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 115 m² 640 €

Дел.простор погоден за канцеларија во Центар, 64м2+51м2 галерија.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 88 m² 490 €

Деловен простор во Центар, погоден за канцеларија, 49галерија+39м2 галерија

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 94 m² 520 €

Деловен простор за канцеларија, 52м2+42м2 галерија.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 90 m² 500 €

Деловен простор за канцеларија во Центар, 50м2+40м2 галерија.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 198 m² 1100 €

Деловен простор за канцеларии, 110м2+88м2 галерија

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 108 m² 600 €

Деловен простор погоден за канцеларија во Центар, 60м2+48м2 галерија,

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 30 m² По договор

Дуќан со излог и сопствен санитарен чвор од 30м2, во близина на универзална сала.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 260 m² По договор

-1|