070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 180 m² По договор

дел.простор канцеларии во центар во дел.зграда

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 201 m² По договор

Канцеларии во на атрактивна локација во Центар, во деловна зграда.

-1|
Се продава Деловен простор во нас Центар
Се продава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 63 m² 450 €

Деловен простор - канцеларија во деловна зграда во Центар, океански простор со посебна кујна.

1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 150 m² По договор

Дел.простор за канцеларии на приземје со сопствен влез, 5 големи канцеларии, приемно лоби, сервер просторијам, санитарен чвор, чајна кујна.

5|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 350 m² По договор

Деловен простор за канцеларии

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 68 m² 350 €

Комплетно опремена канцеларија од 68м2, четри простории, остава, чајна кујна и тоалет. На прв кат, во мала деловна зграда во строг Центар, но на мирна локација.

4|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 57 m² По договор

Се издава деловен простор - локал опремен како кафетерија во Центар, во близина на соборен храм.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 60 m² По договор

Деловен простор со три простории ,погоден за канцеларии, со посебен влез во Центар, во градски ѕид.

3|
Се продава Деловен простор во нас Центар
Се продава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 60 m² По договор

Деловен простор со три простории ,погоден за канцеларии, со посебен влез во Центар, во градски ѕид.

3|
Се издава Деловен простор во нас Д Маало
Се издава Деловен простор во нас. Д. Маало
Квадратура : 120 m² По договор

Дел.простор куќа, во Дебар маало, . Просторот се состои од две простории од околу 35-40м2. две простории од околу 20 м2, тоалет, бања, чајна кујна и претсобје

5|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 43 m² 250 €

Се издава деловен простор кај државна болница. Просторот е на високо приземје со посебен влез, во две нивоа, реновиран, во близина на државна болница.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 330 m² 1500 €

Деловен простор- куќа, во Центар, од 330м2, со 2 паркинг места

-1|