070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 100 m² По договор

Опремен за кафе бар, со шанк, маси,столици, сопствен санитарен чвор, реновиран.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 50 m² По договор

Се издава деловен простор 32м2 и галерија од 17 м2 во строг центар на улица Македонија.

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 75 m² 750 €

Комплетно опремени канцеларии, 3 простории, чајна кујна и тоалет, 4 приватни паркинг места, оптика, систем за обезбедување, аларам, во Центар

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 28 m² 200 €

Во близина на Симпо Црниче, дел.простор-локал, со сопствен санитарен чвор и излог.

1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 50 m² 270 €

ри простории , мала чајна кујна и тоалет. паркинг за едно возило

-1|
Се издава Деловен простор во Скопје
Се издава Деловен простор во Скопје
Квадратура : 180 m² 800 €

Деловен простор канцеларии од 180м2. повеќе простории,

5|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 174 m² По договор

Празна Куќа погодна за канцеларии во Центар, со паркинг место за 4 возила.

5|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 200 m² 1000 €

Се издава куќа дел.простор, со повеќе простории, 2 чајни кујни, 3 тоалета, 5 паркинг места, сензорско обезбедување, камери...

5|
Се продава Деловен простор во нас Д Маало
Се продава Деловен простор во нас. Д. Маало
Квадратура : 75 m² 450 €

Деловен простор на приземје, со излог, 75м2 отворен концепт, со сопствен санитарен чвор.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 55 m² 170 €

Се издава деловен простор во Центар, во близина на универзална. Сутерен.

2|
Се издава Деловен простор во нас Д Маало
Се издава Деловен простор во нас. Д. Маало
Квадратура : 35 m² 350 €

Се издава деловен простор со 2 канцеларии по 34м2, во близина на силбо

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 55 m² По договор

Празен стан со елементи од кујна.

2|