070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 110 m² По договор

Деловен простор до Авицена кај Веро .

4|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 63 m² По договор

Се издава канцеларија во деловна зграда.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 197 m² 1500 €

Дел.простор - канцеларија во строг Центар, 60м2 е на приземје, 137м2 на прв кат, поврзано со внатрешни скали.

5|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 80 m² 400 €

Се издава комплетно опремена канцеларија во Центар од 80м2, на приземје со излог

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 54 m² 500 €

Се издава во строг центар, со излог и паркинг простор

-1|
Се издава Деловен простор во нас Аеродром
Се издава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 61 m² По договор

Деловен простор во Скопјанка 61 м2 (Уни Банка бил порано). Прва линија , поглед кон булеварот. Истиот може и да се продава.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Аеродром
Се издава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 30 m² По договор

Деловен простор во Скопјанка , 30 м2 со тоалет. Прва линија поглед кон булеварот. Има сталажи , погоден за канцеларија.

-1|
Се издава Деловен простор во нас Карпош 3
Се издава Деловен простор во нас. Карпош 3
Квадратура : 44 m² По договор

Стаклен излог , прв ред , јужна страна.

2|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 95 m² По договор

Галерија со стаклен излог. Доле 40 м2 горе 55 м2 Пожелно за козметички салон.

3|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 95 m² По договор

Галерија со стаклен излог. 40м2 доле и 55м2 горе.

3|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 75 m² По договор

Канцеларии од 75м2, со дворно место од 80м2, во Тафталиџе 1, во близина на училиштето Војдан Чернодрински

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 22 m² По договор

дел,простор - локал

-1|