070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 75 m² 600 €

Канцеларии во строг Центар , од три простории, со паркинг место, во деловна зграда, 24 часовно обезбедување и рецепција на прием.

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 41 m² По договор

Празен двособен стан во близина на клиники центар погоден за канцералија

2|
Се продава Деловен простор во нас Аеродром
Се продава Деловен простор во нас. Аеродром
Квадратура : 43 m² 180 €

Двособен полунаметен стан во Аеродром, со подземно паркинг место.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 15 m² 200 €

Деловен простор - Локал во Капиштец, со излог на прометно место, во непсоредна близина бесплатен паркинг, и 15м2 тераса и сопствен санитарен чвор

Се продава Деловен простор во нас Центар
Се продава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 90 m² 400 €

Се издава празен, четрособен стан во Капиптец.

Се продава Деловен простор во нас Центар
Се продава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 143 m² По договор

Канцелариски простор во деловна зграда во Центар

5|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 47 m² По договор

Дуќан со излог во строг Центар, со тераса на користење и можност за изградба на галерија.

Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 61 m² По договор

Со голем излог на прометна улица во Центар, со сопствено паркинг место. Централна климатизација за ладање и греење.

Се продава Деловен простор во нас Хром
Се продава Деловен простор во нас. Хром
Квадратура : 66 m² По договор

Трособен стан од 66,5м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

2|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 69 m² 390 €

Се издава наместен дел.простор- канцеларија со четири простории, остава, кујна и тоалет, во строг Центар, во близина на гимназијата "Јосип Броз - Тито".

3|
Се издава Деловен простор во нас Центар
Се издава Деловен простор во нас. Центар
Квадратура : 113 m² По договор

Канцеларија со употребна дозвола во Центар, со сопствено паркинг место, 5 канцеларии , чајна кујна и три балкона.

5|
Се издава Деловен простор во нас Тафталиџе 1
Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1
Квадратура : 24 m² По договор

Се издава локал од 24м2 со излог (тоалет и мал магацински простор), во близина на пазарчето во Тафталиџе.