070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Еднособен стан од 31м2+4м2 тераса, во близина на НОВА,Тафталиџе, со два лифта.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
 • Година на градба -
 • Кат 7
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 331
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура: 48 m² По договор
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура: 55 m² По договор
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура: 88 m² По договор
Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 30 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор