070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Стан во нас. К.Вода

 

Опис

Стар стан од 1963 год , нема лифт 3 кат, нема парно, не е реновиран.
Во близина на ОУ Златан Сремац.
63м2 + 16 м2 (тераси две) по имотен лист.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / К.Вода
 • Година на градба -
 • Кат 3
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Север
 • Греење 0
 • Евидентен број 494
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 28 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 74 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 72 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 78 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 57 m² 46000 €