070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Куќа во нас. Матка

 

Опис

Куќа во Козле на 3 ката, вкупно 400м2, на атрактивна локација

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Матка
 • Година на градба -
 • Кат пр
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 361

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 30 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор
Се продава Стан во нас Чаир
Се продава Стан во нас. Чаир
Квадратура: 86 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 28 m² По договор
Се продава Стан во нас Тафталиџе 1
Се продава Стан во нас. Тафталиџе 1
Квадратура: 48 m² По договор