070/227-552 contact@gdp.mk

Се продава Куќа во нас. Бардовци

 

Опис

Полу-опремена луксузна куќа во Бардовци на два ката

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Бардовци
 • Година на градба -
 • Кат 1
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 281
Се продава Куќа во нас Бардовци
Се продава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура: 120 m² 800 €
Се продава Стан во нас НЛисиче
Се продава Стан во нас. Н.Лисиче
Квадратура: 30 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 49 m² 49000 €
Се продава Стан во нас Центар
Се продава Стан во нас. Центар
Квадратура: 98 m² По договор
Се продава Стан во нас Чаир
Се продава Стан во нас. Чаир
Квадратура: 86 m² По договор
Се продава Стан во нас КВода
Се продава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 28 m² По договор