070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се продава Деловен простор во нас. Хром

 

Опис

Трособен стан од 66,5м2 во Хром, вселив до декември 2022год.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Хром
 • Година на градба -
 • Кат
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 559

Споделете го овој оглас

Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура: 43 m² По договор
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура: 48 m² По договор
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура: 43 m² По договор
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура: 47 m² По договор
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура: 31 m² По договор
Се продава Стан во нас Хром
Се продава Стан во нас. Хром
Квадратура: 47 m² По договор