070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Центар

 

Опис

Се издава стан во Центар, лифт паркинг место со картичка, Оптички интернет
во непосредна близина на О.У Димитар Миладинов

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат 3
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 506