070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Карпош 1

 

Опис

Наместен стан во Карпош 1.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Карпош 1
 • Година на градба -
 • Кат призем
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 440
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура: 55 m² 330 €
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура: 46 m² По договор
Се издава Стан во нас Карпош 1
Се издава Стан во нас. Карпош 1
Квадратура: 40 m² 200 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €