070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Автокоманда

 

Опис

Комплетно опремен, двособен стан во Автокоманда, во близина на ветеринарен центар.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Автокоманда
  • Година на градба -
  • Кат 1
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 600

Споделете го овој оглас