070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Плац во нас. Злокуќани

 

Опис

Плацот е заграден , до него поминува асфалтиран пат , има приклучок за вода,струја.
Погоден е за плац за коли,стовариште итн.....

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Злокуќани
  • Година на градба -
  • Кат
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 134

Споделете го овој оглас