070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Се издава деловен простор во куќа на два спрата на првиот кат со 4 канцеларии и голема тераса и на вториот кат три големи накцеларии и две купатила. Има паркинг место за 7-8 возила. Сопствено парно и клими во сите канцеларии

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
  • Година на градба -
  • Кат
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 372

Споделете го овој оглас