070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Празна барака во Тафталиџе 1, кај Веро 2, со вградени плакари и наместена нова кујна.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
  • Година на градба -
  • Кат призем
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 471