070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас. Радишани

 

Опис

180м2 станбена површина на куќа,(подрум,приземје и спрат) 300м2 дворно место

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Радишани
 • Година на градба -
 • Кат призем
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 402
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €
Се издава Стан во нас КВода
Се издава Стан во нас. К.Вода
Квадратура: 57 m² 300 €