070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас. Влае

 

Опис

Се издава наместана барака во Влае, со две спани соби, подрум и две паркинг места

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Влае
 • Година на градба -
 • Кат
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 469

Споделете го овој оглас

Се издава Викендица во нас Влае
Се издава Викендица во нас. Влае
Квадратура: 15 m² По договор
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура: 38 m² 100 €
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура: 45 m² 170 €
Се издава Стан во нас Влае
Се издава Стан во нас. Влае
Квадратура: 45 m² 170 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €