070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас. Бардовци

 

Опис

Луксузна куќа во резиденцијален заграден комплекс во Бардовци.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Бардовци
 • Година на градба -
 • Кат 1
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Запад
 • Греење 0
 • Евидентен број 300

Споделете го овој оглас

Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура: 280 m² 1250 €
Се издава Куќа во нас Бардовци
Се издава Куќа во нас. Бардовци
Квадратура: 240 m² 1100 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €