070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Дуќан со излог во строг Центар, со тераса на користење и можност за изградба на галерија.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат призем
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 573

Споделете го овој оглас