070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Со голем излог на прометна улица во Центар, со сопствено паркинг место. Централна климатизација за ладање и греење.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат призем
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 572

Споделете го овој оглас