070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Се издава наместен дел.простор- канцеларија со четири простории, остава, кујна и тоалет, во строг Центар, во близина на гимназијата "Јосип Броз - Тито".

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат 1
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 537

Споделете го овој оглас