070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Стан пренаменет за канцеларија во строг Центар.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат 1
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Исток
  • Греење 0
  • Евидентен број 445