070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Центар

 

Опис

Се издава деловен простор кај државна болница. Просторот е на високо приземје со посебен влез, во две нивоа, реновиран.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Центар
  • Година на градба -
  • Кат призем
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 398