070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 2

 

Опис

Се издава локал oд 170м2 со подрумски простории над 150м2 на фреквентна улица во близина на CityMall

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 2
 • Година на градба -
 • Кат призем
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 468
Се издава Куќа во нас Тафталиџе 2
Се издава Куќа во нас. Тафталиџе 2
Квадратура: 240 m² 1100 €
Се издава Стан во нас Тафталиџе 2
Се издава Стан во нас. Тафталиџе 2
Квадратура: 45 m² По договор
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €