070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Се издава локал од 24м2 со излог (тоалет и мал магацински простор), во близина на пазарчето во Тафталиџе.

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
  • Година на градба -
  • Кат призмј
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 533

Споделете го овој оглас