070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Деловен простор до Авицена кај Веро .

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
  • Година на градба -
  • Кат
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 492