070/227-552 contact@gdp.mk

Се издава Деловен простор во нас. Тафталиџе 1

 

Опис

Дел.простор на високо приземје од 120м2 и сутерен од 120м2, 4 паркинг места и сопствен двор од 60м2, во Тафталиџе 1

Додатно инфо

  • Град / Општина Скопје / Тафталиџе 1
  • Година на градба -
  • Кат призем
  • Лифт Не
  • Паркинг -
  • Ориентација Југ
  • Греење 0
  • Евидентен број 441