070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Куќа во нас. Водно

 

Опис

Повеќе собна празна куќа на Водно, со наместена кујна.

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Водно
 • Година на градба -
 • Кат
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 475

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 130 m² 600 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 45 m² 180 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 20 m² 180 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 45 m² 200 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 45 m² 250 €