070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Козле

 

Опис

Се издава нов, невселуван, празен трособен стан во Козле, кај ОУ"Владо Тасевски", градба 2020

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Козле
 • Година на градба -
 • Кат 1
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Југ
 • Греење 0
 • Евидентен број 286

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 60 m² 180 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 70 m² 250 €
Се издава Куќа во нас Козле
Се издава Куќа во нас. Козле
Квадратура: 130 m² 800 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 130 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 40 m² По договор
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 77 m² 380 €