070/227-552 072/268-283 contact@gdp.mk

Се издава Стан во нас. Мичурин

 

Опис

Полунаместен стан со елементи од кујна, во близина на ресторан Рулет. железничка станица

Додатно инфо

 • Град / Општина Скопје / Мичурин
 • Година на градба -
 • Кат 3
 • Лифт Не
 • Паркинг -
 • Ориентација Север
 • Греење 0
 • Евидентен број 510

Споделете го овој оглас

Се издава Стан во нас Мичурин
Се издава Стан во нас. Мичурин
Квадратура: 47 m² 200 €
Се издава Стан во нас Мичурин
Се издава Стан во нас. Мичурин
Квадратура: 45 m² 250 €
Се издава Стан во нас Црниче
Се издава Стан во нас. Црниче
Квадратура: 63 m² 300 €
Се издава Стан во нас Водно
Се издава Стан во нас. Водно
Квадратура: 80 m² 400 €
Се издава Стан во нас Козле
Се издава Стан во нас. Козле
Квадратура: 67 m² 250 €